28 d’abril del 2010

Quina Feinada!!!



Mooooolta feina, això és el que tinc des de que em vaig embolicar en fer una cortina a base de càpsules nespresso reciclades.

Sempre he tingut un costat bastant creatiu, pero no per dibuixar o pintar, sinó per fer manualitats que quan vaig acabar l'escola vaig encaminar en fer arrecades per ús propi.

Primer vaig començar en comprar peces de fuasta, metall o plàstic i combinar-les tot enfilant-les en fil de cuca o filferro. Després va ser el fimo, una massa de colors diferents que es treballa com plastilina i un cop feta la forma es posa una estona al forn i tens unes arrecades al teu gust.

Fins aquí el consum era propi fins que se'm va acudir regalar-ne alguna a les meves companyes de feina, ja que m'havia sortit una fornada bastant productiva i jo no me les posaria totes. Elles em van dir que de cap de les maneres, que no volien regals sinó que me les compràven. I així vaig muntar un petit (molt petit) negoci dins el meu cercle de treball, i em vaig fer "famosa" en tota l'empresa. Encàrrecs, aquí, col·lecció d'estiu o d'hivern cap allà, i anar fent negoci.

La plastilina ja em començava a cansar i vaig decidir reciclar les càpsules de nespresso i fer-ne arrecades, collarets i anells. N'hi han de colors ben variats, i és una llàstima llençar-les!! (catalana, catalana)
Això també agradava molt, però és una cosa a l'abast de tothom i que molta gent sabia fer, així que vaig decidir fer una cortina per casa meu. Vaig començar a donar veus a la gent que pren aquest tipus de cafè perquè me'n guardessin les càpsules usades, però és clar, les càpsules s'han de buidar, netejar, assecar, xafar i muntar. Una feina mooooooooooolt entretinguda, us ho ben asseguro!!!!!!!!

I això és el que vaig fer tot el dissabte passat:




Fent numeros he calculat que necessito 980 càpsules per banda, o sigui 1960 càpsules. Penso que en tinc una mica més de la meitat. Si no teniu feina podeu venir a ajudar-me!!!!

2 comentaris:

  1. Per una tasca així el millor es llogar un parell de xinesos......
    I a les mosques els hi agradarà?

    ResponElimina
  2. A mi m'agraden tots els tipis d'arecades que fas, Eva. Son molt maques, les que em vas donar l'altre dia quan les porto a l'escola tots em diuen....
    QUE MAQUES!!!!, A VERA....
    DEW GOMINOLA

    ResponElimina